BÆREDYGTIGHEDSRÅDGIVNING

FRA IDÉEN FØDES TIL MATERIALERNE GENANVENDES

Vi bidrager med udvikling af byggeriets metoder og værktøjer, uddannelse og sparring samt rådgivning om bæredygtighed i byggeriet.

Vores rådgivning og støtte tilpasses dine behov og vi kan bistå dig i alle projektudviklingens faser, fra ideoplæg og programmering til genanvendelse og bortskaffelse af bæredygtigt byggeri. Dette gælder både i sammenhæng hvor det er dig eller dine øvrige rådgivere, eller det er os selv, som varetager de specifikke opgaver.

FYLD

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BÆREDYGTIGHEDSSTRATEGI OG PORTEFØLJE

Sammen kan vi skabe mere værdi

Samfundet stiller nye krav til dig som forvalter af offentlige midler. Herunder at du skal agere ansvarligt i forhold til samfundsværdier, ved bl.a. at optimere værdiskabelsen indenfor byggeriet, uden at der skabes et (u-proportionelt) værditab i andre samfundssektorer.

FN’s verdensmålssystem indeholder en vejledning i denne ledelse og vi kan støtte dig i anvendelsen af denne samt i andre måder at arbejde konstruktivt og værdiskabende med dine strategier og porteføljestyring – både internt og eksternt.

Vi varetager:

  • Totalværdirådgivning
  • Strategisk planlægning
  • Rådgivning om Governance (SDG17)

BÆREDYGTIGHEDSLEDELSE

Optimering af den bæredygtige projektudvikling

Vores erfaring med bæredygtighedsledelse er, at værdien øges jo tættere på bygherren den holdes. Derfor tilbyder vi at indgå i et tæt partnerskab med dig og dit bagland, hvor vi leverer bæredygtighedsledelsen til konkrete projekter, med sparring af jer undervejs. På den måde sikres i en optimering af det omfattede projekt, samtidigt med at I selv kan udvikle viden og kompetencer. Den største effekt opnås, når vi varetager bæredygtighedsledelsen i alle projektudviklingen faser, fra de forberedende afklaringer til idriftsættelsen af byggeriet.

Vi varetager:

  • Bæredygtighedsledelse vedrørende bygherrerådgivning
  • Bæredygtighedsledelse ved totalrådgivning
  • Bæredygtighedsledelse til specifikke ydelser f.eks. certificering
  • Digital bæredygtighedsledelse via Frame

Bæredygtighedsledelsen leveres i henhold til Danske Arkitektvirksomheders Anvisninger og Ydelsesbeskrivelser samt til specifikke vejledninger fra DK-GBC samt danske og europæiske standarder og vejledninger, efter nærmere aftaler.

BÆREDYGTIG PROJEKTERING

Design af byggeri som efterlever de visioner og mål som opstilles for et projekt

Ydelserne omfatter videns baseret design af byggeri og omfatter analysering og vurdering af bæredygtighedstiltag samt dokumenterer resultater og overholdelse af krav. Med ydelserne sikres at projektet optimeres i henhold til aftale med klient.

Vi varetager:
o Livcyklusvurderinger (LCA)
o Totaløkonomi (LCC)
o Brugerinddragelse og brugerevaluering
o Indeklima
o Teknisk udførelse
o Planlægning og process
o Genanvendelse og bortskaffelse
o Kontekstanalyser
o Øvrige ydelser (tilpasses efter behov)

Bæredygtig projektering leveres i henhold til Danske Arkitektvirksomheder, Bygherreforeningen og FRI´s ydelsesbeskrivelse for rådgivning om bæredygtighed i byggeriet.

Bruger I Frame?

Teknisk rådgivning via Frame. Med sparring fra JUUL & HANSEN ARKITEKTER kan I øge jeres evne til at arbejde værdiskabende med den grønne omstilling og - hvis i anvender Frame - at øge sikkerheden for resultatet og effektiviteten i processen. Vi kombinerer vores...

Har I en Bæredygtighedsstrategi?

Har I en Bæredygtighedsstrategi? Først skal man målsætte, dernæst skal man planlægge og slutteligt skal man indfri. Har i styr på organisationsprocessen omkring den grønne omstilling for virksomheden, eller bare et konkret projekt? Har ledelsen udtænkt mål, og er der...

Hvordan griber vi de bæredygtige projekter an? – WE BUILD DENMARK

Post af Asger Juul Fra de fine saloner til almindelige mennesker I dag gennemførte Peter fra "KloakRotten" og jeg en afsluttende workshop om bæredygtighed i byggeriet med fokus på, hvordan han som entreprenør kan bidrage til at forhindre klimakatastrofer og arbejde...

Vi deltog i Danske Arkitektvirksomheders klimatopmøde

Vi deltog (sammen med en masse andre) i Danske Arkitektvirksomheders klimatopmøde, og blev særligt berørt af Kathrine Richardson Christensen, som blandt andet konkluderede: “Hvem har nogensinde ændret noget som helst, ved ikke at gøre noget anderledes? Det er ikke ens...

BR18 modarbejder arkitektonisk kvalitet og bæredygtig udvikling

Langvarige byggesagsbehandlinger, dyrere byggeri, ringere arkitektur – og bæredygtigheden som den store taber. Det er konsekvensen af BR18. “Vi er mange, der gerne vil satse på kvalitet og grøn omstilling, og vi har brug for en offentlig sektor, som kan gå forrest og...