Bifrost og Solvang

FFO- & daginstitution

Bifrost og Solvang

Fornyelse af eksisterende FFO og daginstitution, der opnår den bedste bekvemmelighed for både de små og store brugere. Der er skabt unikke rammer for børnes trivsel, hvor både forældre og pædagoger er blevet inddraget til indretning af rummene. 

FFO Solvang og daginstitution Bifrost er begge placeret i Furesø Kommune.  

FFO Solvang og daginstitution Bifrost er begge placeret i Furesø Kommune. To institutioner, der har haft behov for fornyelser, der kan fremme bedre læringsmiljøer, øge fælleskabet og I dette projekt har der fra bygherrens side været interesse i at samle to byggesager under samme udførelse.   Ombygning, udvidelse og renovering af

Projektfakta

Projekt       

Ombygning, FFO- & daginstitution

Periode

2019-2021

Sted

Farum

Areal

1.200 m2

Økonomi

20 millioner kr.

Bygherre

Furesø Kommune

Entrepriseform

Storentreprise

Ydelse

Totalrådgivning

Status

Ibrugtaget 2021

Team

Juul & Hansen arkitekter    

Vores rolle

Juul og Hansen Arkitekter har i dette projekter stået for totalrådgivning af FFO Solvang og daginstitutionen Bifrost for Furesø Kommune. Projektet er blevet udbudt i en storentreprise, hvilket hænger bedst sammen med projektets omfang. Der var en knap økonomi og indeholdt en række optioner som blev tilkøbt, uden at der forelå et tilstrækkeligt forarbejde. En del af succeskriteriet var, at få det hele til at hænge sammen, uden at nogen parer følte sig forbigået – dette opnåede vi ved at give særlig opmærksomhed på en indledende brugerinddragelse.

Projektdeltager:
Bjarne Lade

Bjarne Lade

Projekteringleder