JEMTELANDSGADE KULTURHUS

JEMTELANDSGADE KULTURHUS – UDVIDELSE AF INDGANGSPARTI

projektfakta

Projekt       

Udvidelse

Periode

2020 – igangværende

Sted

Amager, København

Areal

120 m2

Økonomi

DKK xx,x mio.

Bygherre

Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

Entrepriseform

Hovedentreprise

Ydelse

Bygherre- og totalrådgivning, brandrådgivning, brugerinddragelse

Status

Igangværende

Team

Juul & Hansen Arkitekter • Søren Jensen Ingeniørfirma • CWN ingeniører • 

VI OMBYGGER I NØRREBROHALLEN – NYE RAMMER FOR MEDARBEJDERE OG OPGRADEREDE FACILITETER I ANKOMSTOMRÅDET FOR BRUGERE OG GÆSTER

Projektet indeholder:

  • Ombygning i foyeren, som giver nye rammer til samling og midlertidigt ophold med varme overflader og praktiske løsninger.
  • Nye administrationslokaler i foyeren, som skal sikre sig gode arbejdsmiljø for Nørrebrohallens personale.
  • Renovering og udvidelse af toiletkapaciteten samt nyt centralt placeret handicaptoilet med puslefaciliteter.
  • Udvidelse af altangangen, som giver mulighed for midlertidigt ophold på 1. salen i foyeren.
  • Ombygning og renovering af nogle af Nørrebrohallens mødelokaler mod Bragesgade, som kan lejes.

Vores rolle:

Vi er totalrådgivere på sagen, og har i øvrigt varetaget brugerinddragelses processen og byggeledelsen.

Vores tilgang:

Som totalrådgivere på sagen har vi hele tiden haft brugernes behov og bygherrens præmisser, som grundende for vores arbejde.

Nørrebrohallen er karakteriseret er meget aktivitet. Bygningen indeholder spor af meget historie og mange byggeprojekter.

Projektet respekterer bygningens historie og samtidigt skaber mere rolige og kontinuerlige omgivelser i hallens foyer ved brug af få farver og materialer og introduktion af træ som beklædning.

Projektet forsøger at skabe sammenhæng mellem Nørrebrohallens foyer og Nørrebros fornyeligt renoveret Bibliotek, som finder sted i den samme bygning, ved at gentage nogle af materialerne fra Biblioteket.

De nye møbler i Hallens foyer er specialdesignet af Keingart, som også har designet møblerne i Nørrebros Bibliotek.

En del af projektet er renovering og udvidelse af toiletkapaciteten i hallen samt nyt centralt placeret handicaptoilet med puslefaciliteter.

Farverne i toiletterne er inspireret af farver i kunstværkerne af Eske Kath i Nørrebros Bibliotek, som også er blev brugt til møbeldesignet i både Biblioteket og Hallens foyer.