OM OS

VI ER LEVERANDØRER TIL DET OFFENTLIGE SEGMENT

Det stiller store krav til viden om – og forståelsen af – de rammer, som vores bygherre, driftsherre og brugere agerer i.

Målet er altid at agere så bæredygtigt som muligt i vores rådgivningsydelser, ydelser til sparring og uddannelse og vores egen praksis.

Vi har derfor altid fokus på, hvordan vi bidrager til at opnå de bedst mulige resultater, i samarbejdet med en politisk styret organisation. I den sammenhæng kommer vores store kendskab til disse os til gavn og giver os mulighed for at optimere samarbejde og resultater, i det råderum som den offentlige porteføljepleje og projektudvikling har.

Vi rådgiver og projekterer ud fra en faglig viden om hvad der ligger før os, så vi kan stå på skuldrene af det, når vi skaber for fremtiden. Og vi anerkender og anvender intuition, som grundlaget for vidensbaseret design, baseret på valide data.

FYLD

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VÆRDIGRUNDLAG

Vi har defineret tre hovedværdier for vores ydelser og samarbejde.

 

Kundens behov

Vores første fokus er at rådgive dig optimalt i forhold til både proces og produkt. Det forudsætter, at vi går tæt på – og af og til udfordrer – dine krav. ’Kunden har altid ret’ og lige meget om vi er din rådgiver eller din rådgivers rådgiver, så respekterer vi den direkte ordregiver uden at glemme bestilleren, bygherren eller slutbrugeren.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en del af vores DNA, som har udviklet sig fra økologisk byggeri, over miljørigtig projektering, til vidensbaseret design. Uanset dine egne valg af metoder, strategier og politikker eller dine egne krav til kriterier, eventuelle certificeringssystem eller valg af virkemidler, vil bæredygtighed altid indgå i vores rådgivning.

 

Arkitektonisk kvalitet

Vi er kreative sjæle med arkitektoniske ambitioner. Det vil altid præge vores ydelser, men uden at stå i vejen for de andre fokusområder. Derfor vil vores grundliggende faglighed være din garanti for, at den arkitektoniske kvalitet altid vil blive tilgodeset, hvad enten vi selv har designopgaven, eller vi skal varetage bæredygtighedsledelsen eller andre ydelser, der understøtter processerne.

 

 

HISTORIE

Fra arkitekttegnestue i nordisk funktionel tradition til multidisciplinær leverandør af rådgivningsydelser

I dag har Juul & Hansen Arkitekter høj diversitet i vores team som består af personer med meget forskellige kompetencer, uddannelser og personlig baggrund, men sådan har det ikke altid været.

Vi er vokset ud af København Kommunes virksomhed RIA (rådgivende Ingeniører og Arkitekter), hvor Asger Juul og Kim Lyngvig Hansen varetog ledelsen af arkitektafdelingen, da rådgivning og projektering af kommunes ejendomme blev outsourcet i 2005. Fra Juul & Hansen Arkitekters start var vi kun arkitekter ansat, hvoraf de fleste havde mange års projekteringserfaring og ledelsen havde fungeret som særlige rådgivere for flere af Københavns Kommunens forvaltningsenheder.

I RIA opnåede vi at høste erfaring med strategisk samarbejde og varierede udbudsformer, herunder samarbejde mellem offentlige og private parter. Disse erfaringer har vi vedligeholdt og har bl.a. anvendt dem til sammen med DOMINIA rådgivende ingeniører, at udvikle en metode og et værktøj til digital bæredygtighedsledelse i byggeriet (som senere er overdraget til fortsat udvikling og drift i det selvstændige firma Frame).

Vi har mere end 30 års rådgivererfaring med projekteringsydelser suppleret med ydelser til analyser og strategiplaner for kapacitetsbehov samt formidling af bestiller- og brugerkrav og indkøb af eksterne rådgivningsydelser og entrepriser af enhver art.

Vores rådgivningsydelser har omfattet alle typer opgaver, herunder bygherrerådgivning med efterfølgende projektering. Vores udbudserfaringer omfatter totalentrepriseopgaver udbudt på et principielt dispositionsforslag til fagentrepriser efter laveste pris. Vi har bistået med programmering og gennemførelse af arkitektkonkurrencer og inviteret til og bistået entrepriser udbudt i parallelopdrag med tildeling efter konkrete bedømmelser på totaløkonomi og bæredygtighedskriterier.

Fra vores erfaring fra en stor portefølje i RIA, har vi fastholdt og udviklet vores kompetencer omkring byggeriets aftaleforhold, love og regler samt kravene til ydelsernes kvalitetsledelse, IKT-aftaler, AMK-ansvar og bæredygtighedsledelse, så vi i dag kan bidrage til større projekter, end vores relative medarbejderstab antyder.

Udvalgte bygherrer