BØRNEHUSET SKOVBAKKEN

BØRNEHUSET SKOVBAKKEN – MODERNISERING OG NY LIGGEHAL

projektfakta

Projekt       

Ombygning og nybygget liggehal

Periode

18-19

Sted

Farum

Areal

420 m2 renovering og 60 m2 nybyg  

Økonomi

DKK 2,7 mio.

Bygherre

Furesø Kommune

Entrepriseform

Hovedentreprise

Ydelse

Bygherre- og totalrådgivning, brugerinddragelse, byggeledelse

Status

Afleveret

Team

Juul & Hansen Arkitekter • CWN ingeniører •

Hovedentreprenør

B&O Byggeindustri A/S

Foto

Lånt af God Adgang

BØRN OG MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET SKOVBAKKEN KAN NYDE MODERNISEREDE INDVENDIGE FACILITETER OG NY LIGGEHAL

 Projektet indeholder:

  • Indvendig totalrenovering af institutionen
  • Opgraderet toilet-, pusle- og gaderobefaciliteter
  • Nyt erhvervskøkken
  • Nybygget liggehal

Vores rolle:

Juul & Hansen Arkitekter har været bygherre- og totalrådgivere på sagen, og har i øvrigt varetaget processen omkring brugerinddragelse og byggeledelsen frem til aflevering.

Som bygherrerådgivere:

Som bygherrerådgiver har vi varetaget forskellige opgaver i bygherrens interesse, bl.a. har vi sørget for ansøgningen ifm. skift af anvendelse i bygningen fra fritidshjem til børnehave / vuggestue.

Som totalrådgivere:

Som totalrådgiver har vi bl. a. stået for den tekniske projektering og varetaget økonomien under udførelse. 

Vores tilgang:

Børnehuset Skovbakken består af en en-etage bygning fra ca. 1970 i Farum tæt på Stavnsholtskolen og Farum Arena.

Byggeriet er karakteriseret af en sortmalet synlig trækonstruktion og lette facader. Bygningskroppen i sin helhed fremstod relativt nedslidt. Med få indgreb har vi fornyet byggeriets indvendige udtryk og sørget for at skabe optimale rammer for børn og medarbejdere inden for projektets præmisser.