Vi har fået æren af at hoste en workshop hos Gate 21

Mar 7, 2022 | Nyheder, Sparring og Uddannelse

Vi har fået æren af at hoste en workshop hos Gate 21. Det er for netværket af de offentlige organisationer i Circular Builders projektet, og vil løbe af stablen den 19-04-2022.
Her vil partner og projektchef Hannah Rosa Rasch samt civilingeniør og bæredygtighedsforsker Amalie Darville, dele deres praktiske erfaring om arbejdet med Praktisk Innovativt Partnerskab aka PIP.

Vi glæder os til introducere, hvordan PIP kan være et af svarene på, hvordan man som offentlig bygherre kan accelerere den grønne omstilling. Og satser også selv på, at blive klogere og ligeså inspireret af Circular Builders projektet. Læs mere her.

Er man ikke en del af GATE 21 eller Circular Builders, og vil man alligevel gerne høre mere om mulighederne med PIP – kan man læse mere på vores hjemmeside: PIP – Praktisk Innovativt Partnerskab.

Er der interessere i en workshop eller et undervisningsforløb tilpasset lige præcis jeres udfordringer og organisation, er det også noget vi tilbyder. Her skal du blot skrive direkte til tegnestuen på juul-hansen@juul-hansen.dk